De bedste frisurer til mænd med tyndt hår

Mange mænd hader deres tynde hår, men i realiteten, er det nemt at være stilfyldt med tyndt hår. For nogle hårstilarter, er det tyndt hår endda ideelt. Ligemeget om du har naturligt tyndt hår eller tyndt hår der skyldes andre faktorer, kan du sagtens trække en lang række flotte hårstile ud.


Hvis du er bekymret for at finde frisure til mænd med tyndt hår, så lad være. Omkring 8% af men vil opleve at deres hår bliver tyndere, inden de rammer de 50. Selvom tyndt hår ikke indikerer noget sundhedsmæssigt, er det forståeligt man bekymrer sig over dit udseende og stil. Heldigt for dig, er der mange frisure til mænd med tyndt hår. Det handler mest bare om at, få den bedste mulige frisure, samtidig med at style sit hår så man fjerner fokus fra hårtab. Her er de bedste frisure til mænd med tyndt hår. Disse kort, mellem og lange styles ville se fede ud med dit tynde eller tyndende hår!

Frisurer til mænd med tyndt hår

1. Maskine i siderne, kam i midten og fuldt skæg

Credit: https://www.menshairstylestoday.com/hairstyles-for-men-with-thin-hair/
Credit: https://www.menshairstylestoday.com/hairstyles-for-men-with-thin-hair/

En god måde at fjerne en dårlig hårgrænse, er at fjerne alle kontraster. Når man fjerner siderne, kan det fjerne fokus fra din tilbagetrækkende hårgrænse.

2. Fejet til siden

Quiffed Side Swept
Credit: https://haircutinspiration.com/hairstyles-for-men-with-thin-hair/

Denne frisure er ikke for alle, men den er specielt god til mænd med tyndt hår. Den får i hvert fald opmærksomhed, den er anderledes end andre frisure for mænd med tyndt hår, fordi den kræver mere styling end de andre. Det er vigtigt at vælge en god gel eller voks for at få dette til at fungere.

3. Rodet frisure

Ryan Reynolds Short Spikes with Thin Hair

Denne frisure er levende men samtidig afslappende, perfekt til at hænge ud og nyde dagen. Det korte hår er klippet kort, og toppen er rodet sammen. Dette gør det til en af de bedste frisure til mænd med tyndt hår.

4. Karse og skægEn af de mest effektive måder, at få tyndt hår til at se mere tykt ud på, er at gøre det helt kort. Langt hår for ofte hår til at se endnu tyndere ud, og dermed kan karse hjælpe dig med at skjule det tynde hår. Det passer derudover fantastisk med et skæg.

5. Langt i toppen

Liam Payne’s Ivy League Hairstyle

Denne ungdommelige frisure kan skjule det alderen gør ved mange mænd, nemlig at fortynde håret. Du skal bruge en minimalt mængde af voks til fronten af dit hår, så det peger en lille smule op ad. Det er den perfekte frisure til mænd med tyndt hår.

Vil du have tykt hår igen?

Hvis du ikke er interesseret i at finde en frisure til mænd med tyndt hår, men blot vil have dit hår tykkere, har vi skrevet en artikel perfekt til dig. Hvis du vil vide mere om hvordan dit hår kan blive tykkere, læs med her.

Læs mere her